×

قوانین اخذ ویزای پرتغال



انواع ویزای پرتغال

 
با توجه به هدف از سفر، ویزای پرتغال دارای انواع مختلفی بوده و به طور کلی طبق آمار وب‌سایت رسمی gov.pt انواع ویزای پرتغال به سه دسته تقسیم می شوند و شامل موارد زیر هستند:
 

1. ویزای اقامت کوتاه مدت پرتغال


ویزای اقامت کوتاه مدت پرتغال یا ویزای شینگن حداکثر تا 90 روز اعتبار دارد و دارندگان آن اجازه ورود یک یا چندباره را به کشور موردنظر دارند. این ویزا برای اهدافی مانند گردشگری دیدارهای خانوادگی، تجاری، کار موقت، ترانزیت فرودگاهی و… صادر می‌شود. با دریافت ویزای شینگن اجازه سفر کردن به کشورهای منطقه شینگن را پیدا می‌کنید.
 

1-1)  ویزای کوتاه مدت برای مقاصد عمومی:


این یک ویزای 90 روزه برای افرادی است که می‌خواهند برای گردش، ملاقات با خانواده و کار یا تجارت کوتاه مدت به پرتغال سفر کنند.
 

2-1) ویزای کار فصلی:


ویزای کار فصلی به هر کسی که مایل به انجام کارهای فصلی فرعی است، برای مدتی معادل یا کمتر از 90 روز، در زمینه های کاری که قبلا تایید شده است، صادر می شود. این ویزا که فقط در فصل‌های خاصی ارائه می‌شود، مخصوص افرادی است که قصد دارند در بخش‌هایی مانند کشاورزی، جنگلداری، شکار یا ماهیگیری، صنایع غذایی، خرده فروشی، ساخت و ساز و… در پرتغال فعالیت کنند. ویزای کار فصلی باید در پست کنسولی کشوری که متقاضی مایل به انجام کار فصلی است درخواست شود و دریافت ویزای کار فصلی پرتغال در محدوده باقی کشورهای عضو شینگن کاربردی ندارد.
 

3-1) ویزای ترانزیت فرودگاهی:


ویزای ترانزیت فرودگاهی به این منظور اعطا می‌شود که به شخص اجازه می‌دهد در محدوده بین‌المللی فرودگاه، از یک پرواز به پرواز دیگر، بدون ورود به منطقه شینگن، ترانزیت کند.

 

2. ویزای اقامت موقت پرتغال


افرادی که ویزای موقت پرتغال را دریافت می‌کنند، می‌توانند حداکثر به مدت یک‌ سال در پرتغال بمانند. با داشتن این نوع ویزای پرتغال، می‌توانید برای مدت کوتاهی این کشور را ترک کنید. همه اتباع کشورهای غیراتحادیه اروپا که بیش از 90 روز و کمتر از یک سال در پرتغال می‌‎مانند، به ویزای اقامت موقت نیاز پیدا خواهند کرد. برای دریافت این ویزا باید حداقل 30 روز قبل از تاریخ سفر درخواست شما ارسال شود.. انواع ویزای اقامت موقت پرتغال را می‌توانید در زیر مشاهده کنید:
 

1-2) ویزای کار موقت:


این ویزا برای هر شغلی در پرتغال با اعتبار 90 روز تا 1 سال صادر می‌شود. ویزای کار موقت مخصوص افرادی است که قصد دارند به کار فصلی طولانی مدت، خوداشتغالی، فریلنسری، کارهای علمی یا آکادمیک، فعالیت‌های ورزشی در سطح آماتور یا هر نوع کار دیگری بپردازند که به مهارت خاصی نیاز دارد.
 

2-2) ویزای تحصیلی:


این ویزا مخصوص تمام دوره‌های تحصیلی است که حداکثر تا 1 سال طول می‌کشند و به تائیدیه‌ای از سوی دانشگاه یا موسسه آموزشی موردنظر نیاز دارد. افرادی که قصد دارند دوره‌های کارآموزی، آموزش حرفه‌ای و… را بگذرانند هم می‌توانند از این ویزا استفاده کنند.
 

3-2) ویزای درمانی:


این ویزای پرتغال مخصوص افرادی است که می‌خواهند در پرتغال تحت درمان  قرار بگیرند یا قصد دارند یکی از اعضا خانواده خود را برای درمان در پرتغال همراهی کنند.
 

3. ویزای اقامت بلند مدت پرتغال
 

یکی از انواع ویزای پرتغال ویزای طولانی مدت این کشور است که مخصوص افرادی است که قصد دارند بیش از 1 سال در این کشور اقامت کنند. ویزای اقامت طولانی مدت پرتغال با اهداف مختلفی صادر می‎شود و دارنده آن باید برای دریافت مجوز اقامت پرتغال به اداره مهاجرت این کشور درخواست ارسال کند.
 
انواع ویزای طولانی مدت پرتغال را می‌توانید در زیر مشاهده کنید:
 

1-3) ویزای کار:


این نوع ویزا مخصوص افرادی است که قصد دارند به صورت بلندمدت یا دائمی در پرتغال مشغول به کار شوند و اعتبار آن بیش از 1 سال است. متقاضی برای دریافت این ویزا باید قرارداد کار یا ارائه خدمات خود را ارسال کند.
 

2-3) ویزای تحصیلی:


این نوع ویزا برای تحصیل در دوره‌هایی اعطا می‌شود که بیش از 1 سال طول می‌کشند و برای تمام سطوح تحصیلی، از دبیرستان گرفته تا دکتری، ارائه می‌شود. برای دریافت این ویزا باید مدرکی مبنی بر پذیرش در دوره یا دانشگاه موردنظر خود ارائه دهید.

 

3-3) ویزای آموزش حرفه‌ای، کارآموزی یا کار داوطلبانه:



این ویزای بلند مدت، مخصوص افرادی است که قصد دارند آموزش حرفه‌ ای دریافت کنند یا کارآموزی بدون حقوق و کار داوطلبانه برای یک موسسه خیریه یا سازمان غیردولتی انجام دهند که انجام آن بیش از 12 ماه طول می‌کشد.
 

4-3) ویزای پیوستن به خانواده:


اعضا خانواده افراد مقیم پرتغال که از کشورهای غیراتحادیه اروپا هستند، برای دریافت اقامت پرتغال باید درخواست ویزای پیوستن به خانواده بدهند.
 

5-3) ویزای بازنشستگی:


این ویزا مخصوص افرادی است که می‌توانند بدون کار کردن یا استفاده از خدمات رفاهی پرتغال، در این کشور زندگی کرده و هزینه‌ های زندگی خود را برای مدتی طولانی تامین کنند.
 

6-3) طرح ویزای طلایی:


این طرح برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی در پرتغال طراحی شده است. بر اساس این طرح، سرمایه‌گذاران خارجی با خرید ملک، خرید سهام هتل و پروژه‌های بزرگ عمرانی یا سرمایه‌گذاری تا یک سقف مشخص در پرتغال می‌توانند اجازه اقامت در پرتغال را دریافت کرده و سپس برای دریافت شهروندی کامل پرتغال درخواست دهند.

 

مراحل درخواست ویزای پرتغال

 
جهت درخواست ویزا باید از یک ماه قبل از سفر اقدام کرد. همچنین، مراحل درخواست ویزای پرتغال بدین صورت است:
 

1. تشخیص نوع ویزا:


اولین قدم این است که تعیین کنید به کدام نوع ویزا نیاز دارید و بررسی کنید که آیا واجد شرایط درخواست آن هستید یا خیر. همچنین باید اسنادی را که باید همراه با درخواست خود ارسال کنید، مدت زمان درخواست و هزینه‌هایی که باید بپردازید را بدانید.
 

2. اقدام جهت درخواست ویزا:


لطفا مدارک ویزای مورد نظرتان را برای ما ارسال کنید تا درخواست ویزای شما را ثبت کنیم.

 

3. اقدام برای گرفتن وقت سفارت


پس از ارسال مدارک، قرار ملاقاتی برای مصاحبه در سفارت برای شما تنظیم خواهیم کرد.


4. پرداخت آنلاین/حضوری هزینه‌ها

 

5. ارائه مدارک و انجام انگشت‌نگاری (بیومتریک)

 

6. پیگیری فرم درخواست و اطلاع از پیشرفت آن

 

7. دریافت پاسپورت 
 

 

مدارک و شرایط اخذ ویزا پرتغال در تهران
 

 
با توجه به سختگیری شدید سفارت پرتغال در اعطای ویزا به متقاضیان ایرانی، حتما با شرایط زیر برای اخذ ویزای این کشور اقدام کنید:
 

1. گردش حساب ۳ ماهه اخیر:


شاید می‌توان گفت گردش حساب ویزای پرتغال یکی از مهم ترین شرایط اخذ ویزای این کشور است. منظور از گردش حساب مبالغ ورودی و خروجی حساب متقاضی نیست و فقط تعداد تراکنشات اهمیت دارد.
 

2. تمکن مالی:


برگه تمکن مالی باید به یورو صادر شود. باید مدارکی ارائه کنید که تمکن مالی شما برای پوشش هزینه ها را اثبات کند.
 

3. ارائه دعوت نامه:


دعوت‌نامه ویزای پرتغال می‌تواند از سوی اعضای خانواده، یک دوست و یا یک شرکت ارسال شود. مدت زمان اقامت متقاضی در پرتغال حتما باید در متن دعوتنامه ذکر شود.


 
کلیه اسناد باید به شکل اصلی خود از جمله کپی تهیه شوند.

 
مدارک ویزای پرتغال
موارد الزامی
- فرم درخواست ویزای پرتغال
 
- گذرنامه فعلی متقاضی به همراه کلیه گذرنامه های قبلی
 
- رسید پرداخت هزینه ویزای درخواستی
 
- اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی متقاضی
 
- واچر هتل
 
- رزرو بلیط رفت و برگشت
 
- برگه تعیین وقت سفارت
 
- دو قطعه عکس ۳.۵x۴.۵
 
- ارائه دعوت‌ نامه معتبر

 




فهرست عناوین

ثبت درخواست ویزا